ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΜΟΤΕΡ

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗΡΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΣΑΣ.

Η πολυετής εμπειρία μας πάνω στον τομέα των επισκευών μοτέρ, ο άρτιος εξοπλισμός υψηλής τεχνολογίας που διαθέτουμε, οι επίσημες συνεργασίες που έχουμε με οίκους του εξωτερικού, μα πάνω απ’ όλα η διάθεσή μας να ξεχωρίσουμε στην Ελλάδα και την Ευρώπη μας καθιστούν αδιαμφισβήτητα νούμερο ένα επιλογή για την επισκευή των ακριβών πολύστροφων μοτέρ για το ρούτερ σας ή το CNC.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΜΕ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ

Σας προσφέρουμε ΓΡΑΠΤΗ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΓΓΥΗΣΗ καλής λειτουργίας του ηλεκτροκινητήρα σας.

ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ

Στο εξωτερικό λειτουργούν παρόμοιες επιχειρήσεις που παρέχουν υπηρεσίες επισκευής ηλεκτροκινητήρων. Πέρα από την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε, ζητάμε να μας συγκρίνετε με αυτές τις επιχειρήσεις και στους παρακάτω τομείς:

  • Κόστος επισκευής
  • Χρόνο επισκευής
  • Μεταφορικά (χρόνο και κόστος)
  • After sales υποστήριξη

ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Η εταιρεία μας μπορεί να σας προσφέρει original ανταλλακτικά για τους ηλεκτροκινητήρες σας χάρη στις επίσημες συνεργασίες που έχουμε με τους κατασκευαστές του εξωτερικού.

ΠΟΛΥΩΡΗ ΔΟΚΙΜΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Κάθε ηλεκτροκινητήρας δοκιμάζεται για πάνω από 8 ώρες στον αυτόματο ηλεκτρομηχανικό θάλαμο δοκιμών για να εξασφαλίσουμε ότι όταν θα τον παραλάβετε και θα τον εγκαταστήσετε θα λειτουργεί άψογα χωρίς κανένα πρόβλημα.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αν έχετε πρόβλημα με κάποιο από τα μοτέρ του μηχανήματός σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ο πιο γρήγορος τρόπος είναι μέσω email στην παρακάτω διεύθυνση:

info@foursectors.gr

Χρειαζόμαστε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τον ηλεκτροκινητήρα σας και την κατάστασή του. Στείλτε μας μία η δύο φωτογραφίες. Αν έχετε πρόσβαση στο ταμπελάκι με τα στοιχεία του, στείλτε μας μια φωτογραφία. Τέλος, μην ξεχάσετε να μας στείλτε και τα στοιχεία της εταιρείας σας:

Όνομα εταιρείας
ΑΦΜ
Το όνομά σας
Τηλέφωνο επικοινωνίας

Εντός ολίγων ωρών θα συντάξουμε και θα σας απαντήσουμε με την προκαταρκτική οικονομική προσφορά για τον έλεγχο και την επισκευή.